INDUSTRIELE AUTOMATISERING

Industriële automatisering door Mechatronic Machinery

Automatisering roept vaak een schrikbeeld op waarbij mensen langzaam maar zeker worden vervangen door machines. Toch hoeft industriële automatisering wat betreft Mechatronic Machinery niet iets negatiefs te zijn. Allesbehalve zelfs. Dankzij industriële automatisering hebben medewerkers hun handen vrij om andere werkzaamheden op te pakken. Werkzaamheden die in veel gevallen minder repeterend en ‘saai’ zijn dan voorheen. Want die taken worden overgenomen door een machine. 

Het automatiseren van processen met behulp van robots, cobots en machinebouw is voor ons dagelijkse kost. Het optimaliseren van processen op de werkvloer kan op vele manieren. Maar of het nu gaat om een pneumatische, hydraulische, mechanische, elektrische of PLC-toepassing: Mechatronic Machinery heeft in huis wat nodig is voor de realisatie. Van het (h)erkennen van het probleem en het zien van de oplossing, tot de uitvoering, realisatie én implementatie. Als ervaren partner op het gebied van industriële automatisering maakten we in tal van sectoren reeds het verschil.

Benieuwd naar voorbeelden uit de praktijk waarbij automatisering hét verschil maakte waardoor de gestelde doelen werden gehaald? Op onze pagina met cases lichten we alvast een tipje van de sluier op.