COBOTISERING

Cobotisering bij Mechatronic Machinery

Waar robots inmiddels gemeengoed zijn als hulpstuk bij automatisering, zij cobots vooralsnog minder bekend. Onterecht, als je het ons vraagt. Cobot, een samenvoeging van collaboratief en robot, staat voor samenwerking. Coöperatie tussen mens en machine.

Cobotisering is de toekomst, zo is onze stellige overtuiging. Om optimale resultaten te halen in bijvoorbeeld de productie- en verwerkingssector zien we steeds vaker cobots samenwerken met mensen, met als grote voordeel dat toepassingen die eerder niet mogelijk waren, opeens wél haalbaar blijken. Mechatronic Machinery zet de flexibiliteit van geavanceerde cobots in om de processen op de werkvloer te optimaliseren. 

Bij ons bent u op de juiste plek voor zowel het bedenken, ontwikkelen, programmeren als implementeren van cobotica. We zijn in staat om te allen tijde de meest geschikte oplossing aan te dragen wanneer het aankomt op cobotisering in diverse sectoren. Daarmee bereiken we gestelde doelen en zorgen we voor oplossingen. Of het daarbij gaat om robotisering, cobotisering, het aanpassen van bestaande machines óf een combinatie daarvan; dat maakt voor ons niet uit. Het einddoel is altijd helder: het bewerkstellingen van procesoptimalisatie.

Benieuwd naar voorbeelden uit de praktijk waarbij we cobotica implementeerden om de gestelde doelen te halen? Op onze pagina met cases lichten we alvast een tipje van de sluier op.